Overslaan en naar de inhoud gaan

Man lichtgewond bij steekincident Heerlen

Geplaatst opdinsdag 29 december 2020 - 21:08

Een 18-jarige man is dinsdagavond lichtgewond geraakt bij een steekpartij in Heerlen.

De politie heeft een verdachte aangehouden.

Ziekenhuis
De politie kreeg rond 20:45 uur een melding van een steekpartij. Bij aankomst bleek een jongen enkele keren te zijn gestoken bij het busstation op de Spoorsingel. Volgens de politie liep hij daarbij 'slechts' lichte verwondingen op. Aan het steekincident ging een ruzie vooraf, die uitmondde in een schermutseling waarbij het slachtoffer werd gestoken.

Aanhouding
De politie heeft later op de avond een man gearresteerd die ervan wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij het steekincident. Omdat er meerdere mensen bij de ruzie betrokken zijn geweest, worden meerdere arrestaties niet uitgesloten. De politie roept getuigen van het incident op om zich te melden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen