Overslaan en naar de inhoud gaan

Man laat hond in snikhete auto achter in Roermond

Geplaatst opwoensdag 1 juli 2015 - 20:18

Met deze temperaturen is het ook voor honden afzien geblazen. Zeker wanneer je door je baasje in een afgesloten auto wordt achtergelaten.

Het gebeurde in Roermond. Een kooplustige man liet daar woensdag zijn auto achter op de parkeerplaats van het Outlet Center in Roermond.

Duitse herder
Oplettende voorbijgangers merkten op dat de man zijn hond - een grote Duitse herder - in de kofferbak had laten zitten. Het baasje van de viervoeter was al een half uur in geen velden of wegen te bekennen. De ongeruste toeschouwers belden daarom de politie.

Op de bon
De toegesnelde agenten besloten niet langer te wachten en tikten een zijraampje van de Mercedes in om de hond van wat frisse lucht te voorzien. Toen de eigenaar van de hond terugkwam, werd hij door de politie meteen op de bon geslingerd. De man rekende de boete van 500 euro meteen af.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen