Overslaan en naar de inhoud gaan

Man laat geslachtsdeel zien aan kinderen in speeltuin Weert

Geplaatst opzondag 14 augustus 2016 - 14:57

Een man heeft zaterdagavond zijn geslachtsdeel laten zien aan enkele kinderen in een speeltuin in Weert.

De man liep rond 19:15 uur met zijn geslachtsdeel uit zijn broek rond in het speeltuintje aan de Maesenburg in de Weertse wijk Boshoven.

Getuigen
De politie is een onderzoek gestart naar de man en vraagt getuigen zich te melden. De schennispleger reed op een zwarte fiets weg in de richting van de geluidswanden.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Potloodventer valt hardloopsters lastig
Man laat geslachtsdeel zien aan meisjes in Weert
Politie zoekt naar schennispleger met bloempotkapsel
‘Schennis vaker bij mooi weer’
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen