Overslaan en naar de inhoud gaan

Man krijgt klappen met stok bij gewapende overval in Sittard

Geplaatst opwoensdag 5 mei 2021 - 16:09

Een man in Sittard is woensdagmiddag gewond geraakt bij een gewapende overval. De politie heeft vervolgens drie daders aangehouden.

Het slachtoffer werd rond 14:00 uur belaagd door een drietal op de Eisenhowerstraat.

Stok en mes
Hij kreeg klappen met een stok en werd bedreigd met een mes. Het drietal heeft zijn telefoon en portemonnee afgepakt en sloeg daarna op de vlucht.

Minderjarig
Agenten hebben de drie overvallers vervolgens aangehouden. Twee verdachten zijn minderjarig. De politie onderzoekt de zaak verder.

Het slachtoffer is met onbekend letsel ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen