Overslaan en naar de inhoud gaan

Man haalt gevaarlijke capriolen uit tijdens achtervolging

Geplaatst opzondag 4 april 2021 - 10:41

De politie heeft in Sittard een man gearresteerd nadat hij tijdens een achtervolging gevaarlijke capriolen uithaalde.

Buurtbewoners in de Sittardse wijk Limbrichterveld hadden de politie getipt over een man die met valse kentekenplaten op zijn auto rondreed in de wijk.

Achtervolging
Toen agenten hem wilden controleren, ging de man er op hoge snelheid in zijn auto vandoor. Hij haalde allerlei gevaarlijke capriolen uit om aan de agenten te ontsnappen. Vanwege de veiligheid besloot de politie de achtervolging daarom te staken.

Later op de dag werd de man elders in de wijk alsnog in de boeien geslagen. Hij verzette zich daarbij hevig.

Onder invloed
De man bleek onder invloed te zijn. Hij kreeg bovendien een proces-verbaal aan zijn broek voor de overtredingen die hij beging tijdens de achtervolging eerder op de dag. Het onderzoek naar de man loopt nog.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen