Overslaan en naar de inhoud gaan

Man gooit eigen ruiten in met inslaan eigen ruiten

Geplaatst opwoensdag 13 november 2019 - 13:48

Een man uit Cadier en Keer heeft zichzelf in de vingers gesneden met het inslaan van zijn eigen autoruiten uit woede voor inbeslagname van zijn auto door de politie.

Agenten namen het voertuig in beslag omdat de man voor bijna 1500 euro aan boetes open had staan, die hij niet kon betalen.

Kat-en-muisspel
De politie wilde bij de man langsgaan om de boetes te innen, maar omdat deze niet thuis was, werd besloten een latere afspraak te maken. Toen de agenten aankwamen, bleek de man zijn auto verstopt te hebben. "De gesignaleerde voorspelde dat er dan wel eens een kat-en-muisspelletje zou komen", laat de politie Heuvelland op Facebook weten.

Krik
Na een korte zoektocht werd de auto aangetroffen en in beslag genomen. Daar was de wanbetaler niet blij mee en besloot met een krik nog even twee raampjes van de auto in te tikken. Daar heeft hij volgens de politie alleen zichzelf mee. "Hij besefte niet dat dit niet ten goede komt aan de waarde van de auto en er bij verkoop dus minder overblijft om de openstaande boete te vereffenen."

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen