Overslaan en naar de inhoud gaan

Man gooit eigen ruiten in met inslaan eigen ruiten

Geplaatst opwoensdag 13 november 2019 - 13:48

Een man uit Cadier en Keer heeft zichzelf in de vingers gesneden met het inslaan van zijn eigen autoruiten uit woede voor inbeslagname van zijn auto door de politie.

Agenten namen het voertuig in beslag omdat de man voor bijna 1500 euro aan boetes open had staan, die hij niet kon betalen.

Kat-en-muisspel
De politie wilde bij de man langsgaan om de boetes te innen, maar omdat deze niet thuis was, werd besloten een latere afspraak te maken. Toen de agenten aankwamen, bleek de man zijn auto verstopt te hebben. "De gesignaleerde voorspelde dat er dan wel eens een kat-en-muisspelletje zou komen", laat de politie Heuvelland op Facebook weten.

Krik
Na een korte zoektocht werd de auto aangetroffen en in beslag genomen. Daar was de wanbetaler niet blij mee en besloot met een krik nog even twee raampjes van de auto in te tikken. Daar heeft hij volgens de politie alleen zichzelf mee. "Hij besefte niet dat dit niet ten goede komt aan de waarde van de auto en er bij verkoop dus minder overblijft om de openstaande boete te vereffenen."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen