Overslaan en naar de inhoud gaan

Man gewond onder gietmal betonfabriek Tienray

Geplaatst opvrijdag 24 april 2015 - 10:53

Bij een ongeluk bij een betonbedrijf in Tienray is vrijdagmorgen een man gewond geraakt.

De man had in de bedrijfshal een stuk van een gietmal op zich gekregen, laat de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid weten.

Zwaar
Niemand zag hoe het ongeluk precies gebeurde. Collega's zagen rond 10:30 uur de man op zijn rug liggen, met bovenop hem een deel van een gietmal die wordt gebruikt om betondelen mee te maken. Mogelijk is het zware voorwerp van een portaalkraan gevallen die ook in de loods staat.

Gereanimeerd
Brandweer en ambulances rukten meteen uit om hulp te bieden. Ook werd er een traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer werd ter plekke gereanimeerd, en is daarna naar het ziekenhuis gebracht.

Het bedrijf aan de Nehobolaan maakt prefab-onderdelen van beton voor de bouw.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Gewonde bij aanrijding Tienrayseweg Horst
Auto in brand op A73 bij Horst
Brandweer breekt in vanwege walmend pannetje in Tienray
Man uit Tienray zwaargewond na val van dak
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen