Overslaan en naar de inhoud gaan

Man gewond bij steekpartij in Maastricht

Geplaatst opvrijdag 24 juni 2016 - 14:17

Een 27-jarige man is donderdagmiddag gewond geraakt bij een steekincident op het Koningin Emmaplein in Maastricht. De politie heeft een 21-jarige man aangehouden.

De steekpartij vond rond 17:00 uur plaats. De verdachte probeerde daarna te vluchten, maar kon dankzij een goed signalement binnen een half uur opgepakt worden.

Messen
Tijdens zijn poging om te vluchten via het Koningin Emmaplein en de Polvertorenstraat gooide hij twee messen met een rood lemmet weg. De politie heeft met speurhonden naar de wapens gezocht, maar dat leverde niks op.

Gewond
Het slachtoffer uit Maastricht is aan zijn verwondingen geopereerd en heeft inmiddels het ziekenhuis weer verlaten. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht en het motief van de steekpartij. Getuigen kunnen zich melden.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Man neergestoken bij vechtpartij in Maastricht
Man raakt ernstig gewond bij steekpartij in Maastricht
Slachtoffer steekpartij Maastricht overleden
Drietal opgepakt na nachtelijke steekpartij in Maastricht
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen