Overslaan en naar de inhoud gaan

Man gewond bij steekpartij in Maastricht

Geplaatst opvrijdag 24 juni 2016 - 14:17

Een 27-jarige man is donderdagmiddag gewond geraakt bij een steekincident op het Koningin Emmaplein in Maastricht. De politie heeft een 21-jarige man aangehouden.

De steekpartij vond rond 17:00 uur plaats. De verdachte probeerde daarna te vluchten, maar kon dankzij een goed signalement binnen een half uur opgepakt worden.

Messen
Tijdens zijn poging om te vluchten via het Koningin Emmaplein en de Polvertorenstraat gooide hij twee messen met een rood lemmet weg. De politie heeft met speurhonden naar de wapens gezocht, maar dat leverde niks op.

Gewond
Het slachtoffer uit Maastricht is aan zijn verwondingen geopereerd en heeft inmiddels het ziekenhuis weer verlaten. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht en het motief van de steekpartij. Getuigen kunnen zich melden.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Man neergestoken bij vechtpartij in Maastricht
Man raakt ernstig gewond bij steekpartij in Maastricht
Slachtoffer steekpartij Maastricht overleden
Drietal opgepakt na nachtelijke steekpartij in Maastricht
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen