Overslaan en naar de inhoud gaan

Man gewond bij steekpartij: dader op de vlucht

Geplaatst opdinsdag 30 maart 2021 - 6:19

Bij een steekpartij in Broekhuizenvorst is in de nacht van maandag op dinsdag een man gewond geraakt. De dader is te voet gevlucht.

De hulpdiensten werden rond 1:40 uur opgeroepen voor het incident op recreatiepark Kasteel Ooijen aan de Blitterswijckseweg in Broekhuizenvorst.

Ambulance
Het slachtoffer kreeg ter plaatse medische hulp en is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van zijn verwondingen is op dit moment nog niks bekend.

De dader, een man van ongeveer 25 jaar oud, nam na de confrontatie de benen. De politie heeft op en rond het recreatiepark naar de dader gezocht. Van hem ontbreekt nog ieder spoor.

Steekpartij Broekhuizenvorst - 30 mrt 2021
Foto: Edward Media
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen