Overslaan en naar de inhoud gaan

Man gestoken na ruzie in café, dader op de vlucht

Geplaatst opzaterdag 23 maart 2019 - 0:04

In Eygelshoven is vrijdagavond bij een steekincident één man gewond geraakt. De dader is nog niet in de kraag gevat.

Vermoedelijk kregen dader en slachtoffer het met elkaar aan de stok in een café. Tegen 23:30 uur kwamen meerdere meldingen binnen bij de politie.

Terbruggen
Na de caféruzie verplaatste het conflict zich naar buiten, naar de straat Terbruggen. Op straat werd het slachtoffer met een vooralsnog onbekend voorwerp gestoken, waarna hij per ambulance naar het ziekenhuis gebracht moest worden. Over de ernst van de verwondingen is niets bekend.

Identiteit
De politie tast bij het ingaan van de nacht op twee vlakken in het duister: er is nog niet meer informatie over de identiteit van het slachtoffer en men is nog op zoek naar de gevluchte verdachte.

Heerlerheide
Eerder op de avond werd in de Heerlense wijk Heerlerheide geschoten bij een overval op een bestelbus met lachgas. De politie ziet geen aanleiding voor een verband tussen beide zaken.

Lees ook: Schoten gelost bij overval Heerlen; politie zoekt viertal

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen