Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Man gestoken na ruzie in café, dader op de vlucht

Geplaatst opzaterdag 23 maart 2019 - 0:04

In Eygelshoven is vrijdagavond bij een steekincident één man gewond geraakt. De dader is nog niet in de kraag gevat.

Vermoedelijk kregen dader en slachtoffer het met elkaar aan de stok in een café. Tegen 23:30 uur kwamen meerdere meldingen binnen bij de politie.

Terbruggen
Na de caféruzie verplaatste het conflict zich naar buiten, naar de straat Terbruggen. Op straat werd het slachtoffer met een vooralsnog onbekend voorwerp gestoken, waarna hij per ambulance naar het ziekenhuis gebracht moest worden. Over de ernst van de verwondingen is niets bekend.

Identiteit
De politie tast bij het ingaan van de nacht op twee vlakken in het duister: er is nog niet meer informatie over de identiteit van het slachtoffer en men is nog op zoek naar de gevluchte verdachte.

Heerlerheide
Eerder op de avond werd in de Heerlense wijk Heerlerheide geschoten bij een overval op een bestelbus met lachgas. De politie ziet geen aanleiding voor een verband tussen beide zaken.

Lees ook: Schoten gelost bij overval Heerlen; politie zoekt viertal

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen