Overslaan en naar de inhoud gaan

Man gearresteerd voor oplichten Limburgse vrouw via sms

Geplaatst opdonderdag 30 juli 2020 - 14:46

Een 26-jarige man uit Den Haag is donderdag door medewerkers van het cybercrimeteam Limburg opgepakt voor het oplichten van een vrouw uit Echt via sms.

De man wist die vrouw via sms te misleiden. Met haar pincode en bankpas heeft hij vervolgens een aanzienlijk geldbedrag van haar rekening gehaald.

Oplichting
De vrouw kreeg in februari een sms om een nieuwe bankpas aan te vragen. Als ze haar pincode wilde behouden, moest ze deze invoeren. Een dag later stond er een man voor haar deur die de oude betaalpas op kwam halen. Later bleek dat de oplichter een groot geldbedrag van haar rekening had gehaald.

De vrouw deed aangifte van het voorval. Tijdens het onderzoek kwam de 26-jarige man uit Den Haag in beeld. Dat leidde donderdag tot zijn arrestatie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen