Overslaan en naar de inhoud gaan

Man filmt tijdens musical: moet beelden van politie wissen

Geplaatst opvrijdag 13 mei 2022 - 10:40

Een man is donderdagavond na meerdere waarschuwingen blijven filmen tijdens een voorstelling van de musical Dagboek van een Herdershond in het MECC in Maastricht.

Zelfs het beveiligingspersoneel moest eraan te pas komen om de man op de regels te wijzen. Dit wilde echter niet lukken en de bezoeker werd volgens uitvoerend producent Frans Hendrickx zelfs een beetje agressief.

Lees ook: Musical Dagboek van een Herdershond verlengd

Politie
De man is daarom dan ook na de voorstelling aangesproken door enkele agenten. Zij lieten weten dat hij de filmpjes moest verwijderen, waarna hij dat ook deed. "Ik denk dat hij het niet helemaal begreep in eerste instantie, hij was ook wel erg geschrokken. We hebben hem een flesje water aangeboden om te bekomen in de bus naar huis", legt Hendrickx uit.

'Storend moment'
Hoewel het volgens de producent een storend moment was tijdens de voorstelling, is het incident wel afgehandeld. "Het is een live-event, dus zoiets is heel storend. (...) In principe heeft iedereen de voorstelling afgekeken. Het was een prachtig slotapplaus, dus in die zin hebben de bezoekers zeker genoten."

Lees ook: BN'ers verschijnen op rode loper Dagboek van een Herdershond

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen