Overslaan en naar de inhoud gaan

Man ernstig gewond na val van trap bij milieustraat

Geplaatst opmaandag 10 september 2018 - 16:58

Een man is maandagmiddag ernstig gewond geraakt, nadat hij van een trap is gevallen op het terrein van de milieustraat in Weert.

De hulpdiensten spoedden naar de Graafschap Hornelaan om medische hulp te bieden. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen.

Trauma-arts
Het slachtoffer viel iets na 16:00 uur van een trap die tussen de afvalcontainers staat, meldt Nederweert24. Hoe de man er vanaf kon vallen, is niet bekend. Hij is onder begeleiding van de ingevlogen trauma-arts naar het ziekenhuis gebracht.

Vanaf 17 september dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Bekijk alvast een voorproefje!

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen