Overslaan en naar de inhoud gaan

Man en vrouw opgepakt met wapens en drugs in auto

Geplaatst opvrijdag 20 september 2019 - 15:09

De politie heeft donderdag een 49-jarige man uit Landgraaf en een 31-jarige vrouw uit Kerkrade opgepakt. Het duo had drugs en wapens achterin hun auto liggen.

De politie vond de verboden spullen tijdens een routinecontrole.

Drukte
Agenten wilden de auto controleren, die op dat moment werd bestuurd door de vrouw. Door de drukte verloor de politie de auto eventjes uit het oog. Toen agenten het voertuig op de Pegasuslaan in Heerlen zagen rijden, had de man ineens het stuur overgenomen. Daarop werd de auto aan de kant gezet.

Henneplucht
Toen de agenten een sterke henneplucht roken, besloten ze het voertuig grondig te doorzoeken. Het duo bleek een hoeveelheid hennep, hasj en cocaïne op zak te hebben.

Wapens
Verder hadden ze ook nog wapens bij zich. De agenten troffen een ploertendoder (wapenstok), vier stroomstootwapens in de vorm van een zaklamp, twee klapmessen, een gasalarmpistool en meerdere horloges aan. De drugs, wapens en horloges zijn in beslag genomen.

Geen rijbewijs
Ook bleken ze niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. De man had zelfs een rijontzegging van vier jaar. De man en de vrouw kregen hier een boete voor.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen