Overslaan en naar de inhoud gaan

Man en vrouw opgepakt met wapens en drugs in auto

Geplaatst opvrijdag 20 september 2019 - 15:09

De politie heeft donderdag een 49-jarige man uit Landgraaf en een 31-jarige vrouw uit Kerkrade opgepakt. Het duo had drugs en wapens achterin hun auto liggen.

De politie vond de verboden spullen tijdens een routinecontrole.

Drukte
Agenten wilden de auto controleren, die op dat moment werd bestuurd door de vrouw. Door de drukte verloor de politie de auto eventjes uit het oog. Toen agenten het voertuig op de Pegasuslaan in Heerlen zagen rijden, had de man ineens het stuur overgenomen. Daarop werd de auto aan de kant gezet.

Henneplucht
Toen de agenten een sterke henneplucht roken, besloten ze het voertuig grondig te doorzoeken. Het duo bleek een hoeveelheid hennep, hasj en cocaïne op zak te hebben.

Wapens
Verder hadden ze ook nog wapens bij zich. De agenten troffen een ploertendoder (wapenstok), vier stroomstootwapens in de vorm van een zaklamp, twee klapmessen, een gasalarmpistool en meerdere horloges aan. De drugs, wapens en horloges zijn in beslag genomen.

Geen rijbewijs
Ook bleken ze niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. De man had zelfs een rijontzegging van vier jaar. De man en de vrouw kregen hier een boete voor.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen