Overslaan en naar de inhoud gaan

Man en vrouw betrapt op toepassen van wisseltruc

Geplaatst opdonderdag 7 juli 2016 - 15:35

In Nederweert zijn donderdagmiddag een man en een vrouw aangehouden nadat ze betrapt werden tijdens het uitvoeren van de wisseltruc.

Een wijkagent zag het gebeuren en schakelde zijn collega's in.

Het duo reed even later in een zwarte BMW door Nederweert. Volgens ooggetuigen reed de ingeseinde politiewagen - met een stopteken bij de voorruit - achter de auto aan.

Gevangenis
Het duo stopte uiteindelijk op de Sint Rochusstraat. Ze stapten uit de auto, maakten gebaren en sloegen wild om zich heen. De politie sloeg de twee in de boeien, waarna de twee zijn overgebracht naar de gevangenis in Roermond, meldt Nederweert24.

Volgens een woordvoerder van de politie zouden ze vaker een wisseltruc (waarbij nepgeld op een slimme manier wordt gewisseld voor echt geld) hebben toegepast.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Zakkenroller gebruikt wisseltruc met wisselend succes
Politie op zoek naar zwangere gelddief
Slinkse Rolex-dief opgepakt in Zwitserland
Fransman opgepakt na serie wisseltrucs in Roermond
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen