Overslaan en naar de inhoud gaan

Man en twee vrouwen zwaar toegetakeld in Venlo

Geplaatst opdinsdag 27 februari 2018 - 11:36

Twee vrouwen en een man zijn zwaar toegetakeld in het Julianapark in Venlo. Een ruzie met een andere groep zou daaraan vooraf zijn gegaan, meldt Omroep Venlo.

Dat gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag rond 04:00 uur nabij het voormalige Museum van Bommel van Dam, schrijft de lokale omroep.

Stappen
Het trio was onderweg naar huis na een avondje stappen. Uit twee voorbijrijdende auto’s stapten meerdere personen uit. Die zouden volgens de slachtoffers gelijk erop los hebben geslagen. Een andere betrokkene spreekt over een ruzie die ontstond ter hoogte van bioscoop CityCinema en uiteindelijk uitmondde in de vechtpartij.

De man en vrouwen alarmeerden gelijk de hulpdiensten, waarna de belagers op de vlucht zouden zijn geslagen.

Een van de slachtoffers heeft beelden van haar verwondingen gedeeld op Facebook.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen