Overslaan en naar de inhoud gaan

Man en minderjarige jongen opgepakt voor steekpartij Blerick

Geplaatst opdinsdag 4 mei 2021 - 13:18

Voor de steekpartij in Blerick maandagavond heeft de politie een volwassen man en een minderjarige jongen opgepakt.

Vlak voor 19:00 uur ging het mis in de Haagbeuk. Bij een ruzie waren meerdere personen betrokken.

Ruzie
Op social media circuleren beelden die van de steekpartij zouden zijn. Daarop is te zien dat twee mannen in een tuin met elkaar aan het vechten zijn. Een jongen steekt vervolgens op één van de mannen in. De politie heeft bevestigd dat de beelden authentiek zijn.

De aanleiding voor de ruzie ligt volgens de politie in de relationele sfeer.

Ambulance
Een man raakte bij het incident gewond. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe ernstig zijn verwondingen zijn.

De politie heeft een volwassen man en een minderjarige jongen opgepakt.

Lees ook: Gewonde bij steekpartij in Blerick

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen