Overslaan en naar de inhoud gaan

'Man en hond lagen maanden dood in woning Maastricht'

Geplaatst opmaandag 10 mei 2021 - 16:35

In een woning in de Maastrichtse wijk Caberg zijn onlangs een man en een hond gevonden die er waarschijnlijk maanden dood hebben gelegen.

De lichamen van zowel de bewoner als zijn huisdier verkeerden in staat van ontbinding, schrijft De Limburger.

Half januari
De vondst in een portiekwoning in de Maastrichtse wijk Caberg werd tien dagen geleden gedaan, nadat buren van de man de politie hadden gewaarschuwd. Het laatste teken van leven van de man zou half januari vernomen zijn. Daarom wordt er rekening mee gehouden dat hij maanden dood in de woning lag. De politie kan dat niet bevestigen, maar sluit het ook niet uit.

Geen misdrijf
Er zijn geen aanwijzingen gevonden voor een misdrijf. De politie gaat er dan ook vanuit dat de man een natuurlijke dood is gestorven. De één jaar oude hond zat in een bench - zonder water - en is vermoedelijk gestorven door uitdroging. De thermostaat in het huis stond op 24 graden. De man kwam oorspronkelijk uit Indonesië en had het snel koud.

Omdat er geen misdrijf in het spel is, is het onderzoek in de zaak afgesloten. De man is volgens de krant afgelopen zaterdag gecremeerd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen