Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Man door dak gezakt bij werkzaamheden dakkapel

Geplaatst opwoensdag 16 mei 2018 - 10:19

In Venlo is woensdagochtend een man gewond geraakt nadat hij door een dak is gezakt.

Dat gebeurde bij werkzaamheden aan een dakkapel van een woning aan de Hendrikxstraat. Volgens een ooggetuige zou het gaan om een medewerker van een dakdekkersbedrijf.

Traumahelikopter
Omdat het slachtoffer bekneld zat, waren de hulpdiensten massaal ter plaatse. Er werd in eerste instantie ook een traumahelikopter opgeroepen, maar die moest doorvliegen naar een andere melding.

Het slachtoffer is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: Track '88
Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 
Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Festivals in Limburg
Uitgelicht
Het laatste festivalnieuws in Limburg

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivals in Limburg
Uitgelicht
Wij willen met jullie naar Pinkpop!

We zijn op zoek naar een familie die-hard Pinkpoppers. Welke familie gaat met 3 generaties naar Pinkpop? Opa en/of oma, vader en/of moeder, zoon en/of dochter die niet kunnen wachten om mee te brullen met de Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars.

Sjoerd en Stefan willen meekijken hoe de familie geniet van al het moois dat Pinkpop te bieden heeft. Vrijdag en zaterdag volgen ze jullie om te zien hoe er gechilled, gefeest en gelachen wordt. Een mooiere aftermovie kan niet!

Geef je op
Advertentie
Wij feliciteren alle ouders met een nieuw wonder

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2017 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

babyfoto-rubriek

Meest gelezen