Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Man dood gevonden op straat na politieachtervolging

Geplaatst opvrijdag 20 april 2018 - 6:11

In Ospel is vrijdagochtend een man dood gevonden op straat.

De man werd aangetroffen op de Uliker. Politie heeft de straat afgezet voor onderzoek.

Gestolen auto
Inmiddels is duidelijk dat er afgelopen nacht een achtervolging heeft plaatsgevonden vanuit Brabant richting Limburg. Ter hoogte van Nederweert verloor de politie het voertuig, een gestolen auto, uit het zicht. Rond 04:45 uur werd vervolgens de auto aangetroffen in een greppel in Ospel. De inzittenden waren spoorloos. Tijdens een zoekactie werd in de omgeving de overleden man aangetroffen.

Oranje veter
Bij de politie is een melding binnengekomen van diefstal van een fiets vanaf de Nieuwstraat. Mogelijk is die gestolen door een inzittende van de gestolen auto. De persoon die de politie zoekt, fietst op een lichtblauwe fiets van het merk Norta en draagt een zwarte schoen met een oranje veter.

Misdrijf
De politie tast nog in het duister naar de identiteit van de man en hoe hij om het leven is gekomen. "We kunnen nog niet aangeven of het om een misdrijf gaat of niet. Op dit moment houden wij alle scenario's open", aldus een woordvoerder van de politie bij de L1 Ochtendshow.

Het onderzoek gaat naar verwachting nog uren duren.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen