Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Man dood gevonden op straat na politieachtervolging

Geplaatst opvrijdag 20 april 2018 - 6:11

In Ospel is vrijdagochtend een man dood gevonden op straat.

De man werd aangetroffen op de Uliker. Politie heeft de straat afgezet voor onderzoek.

Gestolen auto
Inmiddels is duidelijk dat er afgelopen nacht een achtervolging heeft plaatsgevonden vanuit Brabant richting Limburg. Ter hoogte van Nederweert verloor de politie het voertuig, een gestolen auto, uit het zicht. Rond 04:45 uur werd vervolgens de auto aangetroffen in een greppel in Ospel. De inzittenden waren spoorloos. Tijdens een zoekactie werd in de omgeving de overleden man aangetroffen.

Oranje veter
Bij de politie is een melding binnengekomen van diefstal van een fiets vanaf de Nieuwstraat. Mogelijk is die gestolen door een inzittende van de gestolen auto. De persoon die de politie zoekt, fietst op een lichtblauwe fiets van het merk Norta en draagt een zwarte schoen met een oranje veter.

Misdrijf
De politie tast nog in het duister naar de identiteit van de man en hoe hij om het leven is gekomen. "We kunnen nog niet aangeven of het om een misdrijf gaat of niet. Op dit moment houden wij alle scenario's open", aldus een woordvoerder van de politie bij de L1 Ochtendshow.

Het onderzoek gaat naar verwachting nog uren duren.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 
Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Festivals in Limburg
Uitgelicht
Het laatste festivalnieuws in Limburg

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivals in Limburg
Uitgelicht
Wij willen met jullie naar Pinkpop!

We zijn op zoek naar een familie die-hard Pinkpoppers. Welke familie gaat met 3 generaties naar Pinkpop? Opa en/of oma, vader en/of moeder, zoon en/of dochter die niet kunnen wachten om mee te brullen met de Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars.

Sjoerd en Stefan willen meekijken hoe de familie geniet van al het moois dat Pinkpop te bieden heeft. Vrijdag en zaterdag volgen ze jullie om te zien hoe er gechilled, gefeest en gelachen wordt. Een mooiere aftermovie kan niet!

Geef je op
Advertentie
Wij feliciteren alle ouders met een nieuw wonder

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2017 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

babyfoto-rubriek

Meest gelezen