Overslaan en naar de inhoud gaan

Man dood aangetroffen op toilet Leger des Heils

Geplaatst opdonderdag 4 oktober 2018 - 10:45

In het pand van het Leger des Heils in Maastricht is donderdagochtend een dode man gevonden. Het zou gaan om een oudere man, die een natuurlijke dood is gestorven.

Hij werd aangetroffen op het toilet in de opvang aan de Statensingel. Dat bevestigt het Leger des Heils in gesprek met L1.

Tijdje ziek
Volgens een medebewoner was de man al een tijdje ziek. Hij zou onder meer vocht in zijn benen hebben gehad. "We hebben het aangegeven, bij de nachtdienst. Maar die heeft er niets aan gedaan. En de ochtenddienst heeft hem half dood aangetroffen. Ik vind dat de nachtdienst deze dode op zijn geweten heeft. Ik ben tweemaal naar personeel gegaan, want hij was stervende. Niemand deed iets."

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen