Overslaan en naar de inhoud gaan

Man dood aangetroffen op toilet Leger des Heils

Geplaatst opdonderdag 4 oktober 2018 - 10:45

In het pand van het Leger des Heils in Maastricht is donderdagochtend een dode man gevonden. Het zou gaan om een oudere man, die een natuurlijke dood is gestorven.

Hij werd aangetroffen op het toilet in de opvang aan de Statensingel. Dat bevestigt het Leger des Heils in gesprek met L1.

Tijdje ziek
Volgens een medebewoner was de man al een tijdje ziek. Hij zou onder meer vocht in zijn benen hebben gehad. "We hebben het aangegeven, bij de nachtdienst. Maar die heeft er niets aan gedaan. En de ochtenddienst heeft hem half dood aangetroffen. Ik vind dat de nachtdienst deze dode op zijn geweten heeft. Ik ben tweemaal naar personeel gegaan, want hij was stervende. Niemand deed iets."

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen