Overslaan en naar de inhoud gaan

Man dood aangetroffen op toilet Leger des Heils

Geplaatst opdonderdag 4 oktober 2018 - 10:45

In het pand van het Leger des Heils in Maastricht is donderdagochtend een dode man gevonden. Het zou gaan om een oudere man, die een natuurlijke dood is gestorven.

Hij werd aangetroffen op het toilet in de opvang aan de Statensingel. Dat bevestigt het Leger des Heils in gesprek met L1.

Tijdje ziek
Volgens een medebewoner was de man al een tijdje ziek. Hij zou onder meer vocht in zijn benen hebben gehad. "We hebben het aangegeven, bij de nachtdienst. Maar die heeft er niets aan gedaan. En de ochtenddienst heeft hem half dood aangetroffen. Ik vind dat de nachtdienst deze dode op zijn geweten heeft. Ik ben tweemaal naar personeel gegaan, want hij was stervende. Niemand deed iets."

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen