Overslaan en naar de inhoud gaan

Man dood aangetroffen op toilet Leger des Heils

Geplaatst opdonderdag 4 oktober 2018 - 10:45

In het pand van het Leger des Heils in Maastricht is donderdagochtend een dode man gevonden. Het zou gaan om een oudere man, die een natuurlijke dood is gestorven.

Hij werd aangetroffen op het toilet in de opvang aan de Statensingel. Dat bevestigt het Leger des Heils in gesprek met L1.

Tijdje ziek
Volgens een medebewoner was de man al een tijdje ziek. Hij zou onder meer vocht in zijn benen hebben gehad. "We hebben het aangegeven, bij de nachtdienst. Maar die heeft er niets aan gedaan. En de ochtenddienst heeft hem half dood aangetroffen. Ik vind dat de nachtdienst deze dode op zijn geweten heeft. Ik ben tweemaal naar personeel gegaan, want hij was stervende. Niemand deed iets."

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen