Overslaan en naar de inhoud gaan

Man die vrouw uit trein duwde, meldt zich zelf bij politie

Geplaatst opdonderdag 16 september 2021 - 10:24

De man die eind vorige maand in Sittard een vrouw hardhandig uit de trein duwde, heeft zich bij de politie gemeld. De vrouw viel hard op het perron en liep daardoor zwaar lichamelijk letsel op.

Het gaat om een 37-jarige man uit Maastricht.

Agressief
De vrouw wachtte volgens de politie op 28 augustus netjes totdat alle passagiers de trein hadden verlaten. Op het moment dat ze instapte, kwam er alsnog een passagier uit de trein. Hij werkte haar hardhandig de wagon uit. Waarom de man dit deed, is nog onduidelijk.

De vrouw kwam hard op haar hoofd terecht en heeft sindsdien geen smaak en reuk meer.

Lees ook: Vrouw gewond nadat ze uit trein wordt geduwd: dader zoek

Groot bereik
Het voorval gebeurde op 28 augustus, maar de politie publiceerde woensdag beelden van de man in een poging hem te vinden. Het opsporingsbericht werd ruim 2100 keer gedeeld en zorgde binnen minder dan 24 uur voor een bereik van ruim 120.000 mensen, meldt de politie.

De verdachte meldde zich daarop uit eigen beweging bij de politie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen