Overslaan en naar de inhoud gaan

Man die René Steegmans doodsloeg duikt weer op

Geplaatst opdinsdag 5 september 2017 - 15:49

De man die in 2002 in Venlo René Steegmans doodsloeg, is weer terecht.

Khalid Lakhlifi heeft zich gemeld bij de Vincent van Gogh-kliniek in Venray waar hij wordt behandeld. Lakhlifi is vastgezet.

Ondergedoken
Vorige week nam Lakhlifi de benen, voordat hij begon met zijn nieuwe behandeling. Hij had zich dinsdag moeten melden bij de reclassering, maar liet toen verstek gaan en dook onder. Dat liet hij vrijdag weten aan de redactie van L1.

Lees ook: Dader moord René Steegmans op de vlucht

Behandeling
​Lakhlifi
heeft een gevangenisstraf van 8 jaar uitgezeten en is nu bezig met de laatste fase van zijn tbs-behandeling met dwangverpleging. Hij woont wel al zelfstandig maar krijgt nog begeleiding. René Steegmans werd in 2002 doodgeslagen nadat hij Lakhlifi aansprak op zijn asociale rijgedrag. Dat gebeurde op de parkeerplaats van een supermarkt in Venlo.

Lakhlifi scheef later een boek over die fatale dag.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen