Overslaan en naar de inhoud gaan

Man die op agent inreed verdacht van poging doodslag

Geplaatst opzondag 28 april 2019 - 13:02

De 31-jarige man die in de nacht van zaterdag op zondag op een agent inreed in Maastricht, wordt verdacht van poging tot doodslag.

Dat schrijft de politie zondag in een verklaring.

Lees ook: Agent aangereden bij wilde achtervolging Maastricht

Schoten gelost
De politie wilde de Maastrichtenaar rond 03:45 uur aanhouden voor een controle. Daar zat de Maastrichtenaar duidelijk niet op te wachten, met een achtervolging tot gevolg. Deze begon op het Koningin Emmaplein en voerde langs de Malbergsingel naar de Schepelruwe. Daar werd de wagen van de man staande gehouden. Ook dat ging niet vanzelf; tijdens die actie reed hij een agent omver. Hij stopte pas toen er waarschuwingsschoten werden gelost.

De agent heeft verschillende kneuzingen opgelopen, onder meer aan ribben en heup.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen