Overslaan en naar de inhoud gaan

Man deelt kopstoten uit aan agenten na ongeval

Geplaatst opzaterdag 8 juni 2019 - 23:34

Een man uit Geleen heeft het vrijdagavond behoorlijk bont gemaakt. Hij veroorzaakte in zijn woonplaats een ongeval, verliet vervolgens zijn auto en beledigde, bedreigde en mishandelde agenten.

De politie ging die avond rond 20:15 uur af op een melding van een ongeval met letsel op de Kerenshofweg.

Kopstoten
Toen agenten ter plekke kwamen, vonden ze een zwaarbeschadigde auto in de berm. De politie meldt niets over andere betrokken voertuigen. De gewonde verdachte strompelde 200 meter verderop richting de Rijksweg-Zuid. Toen de politie hem benaderde, werd hij agressief en deelde hij enkele kopstoten uit. Het mondde uit in een worsteling, maar uiteindelijk kon de agressieveling worden opgepakt.

De 31-jarige Gelener wordt verdacht van rijden onder invloed van drugs, het achterlaten van zijn voertuig na een ongeval en het beledigen, bedreigen en mishandelen van agenten.

De politie is na dit voorval op zoek naar getuigen en zoekt onder andere een lichtblauwe Opel Meriva.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen