Overslaan en naar de inhoud gaan

Man deelt kopstoten uit aan agenten na ongeval

Geplaatst opzaterdag 8 juni 2019 - 23:34

Een man uit Geleen heeft het vrijdagavond behoorlijk bont gemaakt. Hij veroorzaakte in zijn woonplaats een ongeval, verliet vervolgens zijn auto en beledigde, bedreigde en mishandelde agenten.

De politie ging die avond rond 20:15 uur af op een melding van een ongeval met letsel op de Kerenshofweg.

Kopstoten
Toen agenten ter plekke kwamen, vonden ze een zwaarbeschadigde auto in de berm. De politie meldt niets over andere betrokken voertuigen. De gewonde verdachte strompelde 200 meter verderop richting de Rijksweg-Zuid. Toen de politie hem benaderde, werd hij agressief en deelde hij enkele kopstoten uit. Het mondde uit in een worsteling, maar uiteindelijk kon de agressieveling worden opgepakt.

De 31-jarige Gelener wordt verdacht van rijden onder invloed van drugs, het achterlaten van zijn voertuig na een ongeval en het beledigen, bedreigen en mishandelen van agenten.

De politie is na dit voorval op zoek naar getuigen en zoekt onder andere een lichtblauwe Opel Meriva.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen