Overslaan en naar de inhoud gaan

Man deelt kopstoten uit aan agenten na ongeval

Geplaatst opzaterdag 8 juni 2019 - 23:34

Een man uit Geleen heeft het vrijdagavond behoorlijk bont gemaakt. Hij veroorzaakte in zijn woonplaats een ongeval, verliet vervolgens zijn auto en beledigde, bedreigde en mishandelde agenten.

De politie ging die avond rond 20:15 uur af op een melding van een ongeval met letsel op de Kerenshofweg.

Kopstoten
Toen agenten ter plekke kwamen, vonden ze een zwaarbeschadigde auto in de berm. De politie meldt niets over andere betrokken voertuigen. De gewonde verdachte strompelde 200 meter verderop richting de Rijksweg-Zuid. Toen de politie hem benaderde, werd hij agressief en deelde hij enkele kopstoten uit. Het mondde uit in een worsteling, maar uiteindelijk kon de agressieveling worden opgepakt.

De 31-jarige Gelener wordt verdacht van rijden onder invloed van drugs, het achterlaten van zijn voertuig na een ongeval en het beledigen, bedreigen en mishandelen van agenten.

De politie is na dit voorval op zoek naar getuigen en zoekt onder andere een lichtblauwe Opel Meriva.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen