Overslaan en naar de inhoud gaan

Man deelt kopstoten uit aan agenten na ongeval

Geplaatst opzaterdag 8 juni 2019 - 23:34

Een man uit Geleen heeft het vrijdagavond behoorlijk bont gemaakt. Hij veroorzaakte in zijn woonplaats een ongeval, verliet vervolgens zijn auto en beledigde, bedreigde en mishandelde agenten.

De politie ging die avond rond 20:15 uur af op een melding van een ongeval met letsel op de Kerenshofweg.

Kopstoten
Toen agenten ter plekke kwamen, vonden ze een zwaarbeschadigde auto in de berm. De politie meldt niets over andere betrokken voertuigen. De gewonde verdachte strompelde 200 meter verderop richting de Rijksweg-Zuid. Toen de politie hem benaderde, werd hij agressief en deelde hij enkele kopstoten uit. Het mondde uit in een worsteling, maar uiteindelijk kon de agressieveling worden opgepakt.

De 31-jarige Gelener wordt verdacht van rijden onder invloed van drugs, het achterlaten van zijn voertuig na een ongeval en het beledigen, bedreigen en mishandelen van agenten.

De politie is na dit voorval op zoek naar getuigen en zoekt onder andere een lichtblauwe Opel Meriva.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts