Overslaan en naar de inhoud gaan

Man brengt nacht door in koelcel van restaurant

Geplaatst opdonderdag 31 januari 2019 - 11:45

Het personeel van een restaurant in Heel werd donderdagochtend koeltjes verrast toen er bij het openen van de koelcel een man werd aangetroffen.

De man die in de koelcel de nacht heeft doorgebracht zou van buitenlandse komaf zijn, meldt de politie op Facebook.

Bijzondere melding
De politie spreekt van een bijzondere melding. De medewerkers die onverwachts kennis maakten met de man, brachten de politie ervan op de hoogte.

Praatje
Het is niet bekend hoe de man in de koelcel terecht is gekomen. Toen de ongenode gast werd gevonden, stelde hij zich keurig op, bleek hij niets gestolen te hebben, en maakte hij een praatje met het personeel.

De man, die per fiets vertrok vanuit de horecagelegenheid, werd nog in de omgeving van Heel door de politie gezocht, maar was nergens meer te bekennen.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen