Comeback survivalgoeroe Jo Bonten met gejuich ontvangen

De langverwachte terugkeer van overlevingsexpert Jo Bonten is eindelijk een feit. Baexem's bekendste bejaarde weet immers hoe burgers in het door drugsgeweld geteisterde Amsterdam de rondvliegende kogels kunnen ontwijken.

rapper sjors,
Geen Man bijt Hond meer, maar Sjors rapt verder

Rapper Sjors en survivalexpert Jo Bonten vinden het jammer dat er een einde komt aan het tv-programma Man Bijt Hond.

Rapper Sjors keert terug in allerlaatste Man Bijt Hond

De Brunssumse rapper Sjors Peter is een van de mensen die Man Bijt Hond selecteerde voor de laatste uitzending, volgende maand.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!