Overslaan en naar de inhoud gaan

Man belaagt ex-vrouw op Tweede Kerstdag

Geplaatst opwoensdag 30 december 2020 - 15:03

De politie heeft op Tweede Kerstdag een man in Elsloo opgepakt die zijn ex-vrouw had bedreigd. De man heeft zich hevig verzet bij zijn aanhouding. Pas nadat agenten pepperspray hadden gebruikt, konden ze Elslonaar oppakken.

De politie meldt het incident woensdag via Instagram.

Mes
De vrouw schakelde de politie in toen haar ex-man tegen haar voordeur stond te trappen. Ze was op dat moment alleen thuis met haar twee kinderen. Toen een politiepatrouille bij haar woning aankwam, zagen agenten dat de man al binnen was. De politie schrijft op Instagram dat de vrouw helemaal in paniek was en riep dat haar ex een mes op zak had.

Pepperspray
De agenten probeerden de man vervolgens in de boeien te slaan, maar dat verliep niet zonder slag of stoot. Uiteindelijk hebben ze pepperspray moeten gebruiken. Vervolgens is hij meegenomen naar het politiebureau. Het Openbaar Ministerie (OM) buigt zich verder over deze zaak.

Tekening
Ondanks het feit dat de schrik er goed inzit bij de vrouw en haar kinderen hebben de agenten toch een bedankje gekregen. De kinderen hebben een tekening gemaakt, zo is te zien op Instagram.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen