Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Man bekogelt politieauto met bierblikjes en beledigt agenten

Geplaatst opzondag 16 april 2017 - 14:46

Een 30-jarige man uit Venray heeft in de nacht van zaterdag op zondag een politieauto met bierblikjes bekogeld. Ook bedreigde hij agenten.

Met behulp van pepperspray hebben de agenten de man gearresteerd.

Bierblikjes
Rond 00:30 uur trok de Venraynaar in Nijmegen op het Quackplein de aandacht van een passerende politieauto door een blik bier tegen de wagen te gooien. Een tweede blik belandde niet veel later tegen de voorruit van de politiewagen.

Toen de agenten uitstapten, werd één van hen direct door de agressieveling belaagd. Hij kreeg verschillende beledigingen naar zijn hoofd geslingerd.

Pepperspray
Na zijn grootspraak zette de man het op een rennen. De agenten lieten zich echter niet zomaar op hun kop zitten en zetten de achtervolging in. Toen de agenten de man bijgehaald hadden, bleef de Venraynaar agressief. Met behulp van pepperspray is de man uiteindelijk toch gearresteerd.

De man is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie

Gerelateerde berichten

Agressieveling uit hotelkamer gehaald
Agressieve hond doodgeschoten na ruzie
Politie houdt agressieve asielzoeker Blitterswijck aan
Zwaar illegaal vuurwerk gevonden in schuurtje
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen