Overslaan en naar de inhoud gaan

Man ademhalingsproblemen bij lossen container bedrijf Venlo

Geplaatst opwoensdag 12 december 2018 - 12:23

Een persoon is woensdagmiddag onwel geworden bij Flextronics in Venlo.

De brandweer rukte even na het middaguur uit naar het bedrijf aan de Heierhoevenweg.

Gevaarlijke stof
In eerste instantie leek het erop dat de man onwel was geworden. "In de eerste melding gingen wij uit van een man die onwel was geworden, maar eenmaal ter plaatse bleek dat de man last had van zijn ademhaling en prikkelende ogen had", aldus een woordvoerder van de brandweer.

Meting
Volgens een medewerker van het bedrijf kreeg de man de klachten terwijl hij goederen uit een container aan het lossen was. De container was dinsdag gecheckt op gevaarlijke stoffen. "We hebben nog een extra meting gedaan en daar kwam uit dat een zeer kleine hoeveelheid van een gevaarlijke stof aanwezig was in de container", aldus de brandweer. Of er een relatie is tussen de gevaarlijke stof en de klachten van de man is niet bekend.

De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht ter controle, maar mocht al snel weer naar huis.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen