Overslaan en naar de inhoud gaan

Man ademhalingsproblemen bij lossen container bedrijf Venlo

Geplaatst opwoensdag 12 december 2018 - 12:23

Een persoon is woensdagmiddag onwel geworden bij Flextronics in Venlo.

De brandweer rukte even na het middaguur uit naar het bedrijf aan de Heierhoevenweg.

Gevaarlijke stof
In eerste instantie leek het erop dat de man onwel was geworden. "In de eerste melding gingen wij uit van een man die onwel was geworden, maar eenmaal ter plaatse bleek dat de man last had van zijn ademhaling en prikkelende ogen had", aldus een woordvoerder van de brandweer.

Meting
Volgens een medewerker van het bedrijf kreeg de man de klachten terwijl hij goederen uit een container aan het lossen was. De container was dinsdag gecheckt op gevaarlijke stoffen. "We hebben nog een extra meting gedaan en daar kwam uit dat een zeer kleine hoeveelheid van een gevaarlijke stof aanwezig was in de container", aldus de brandweer. Of er een relatie is tussen de gevaarlijke stof en de klachten van de man is niet bekend.

De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht ter controle, maar mocht al snel weer naar huis.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen