Overslaan en naar de inhoud gaan

Man aangehouden voor witwassen en valse papieren

Geplaatst opdinsdag 18 oktober 2016 - 14:12

De Koninklijke Marechaussee heeft in Roermond een 40-jarige Turkse man aangehouden die wordt verdacht van witwassen en valsheid in geschrifte.

Dat gebeurde zondagavond op de N280. Marechaussees controleerden de man die met zijn auto, vanuit Duitsland, Nederland binnenkwam. Na nader onderzoek bleek dat zijn rijbewijs en identiteitskaart vervalst waren.

16.000 euro
Tijdens de doorzoeking van de auto vond de Marechaussee een geldbedrag van bijna 16.000 euro. De man kon geen goede verklaring geven voor de herkomst van het geld.

Aangehouden
De man is na het onderzoek aangehouden en zit in voorlopige hechtenis. Het geld en de auto zijn in beslag genomen. De zaak wordt nog verder onderzocht.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Arubaanse kipcashverdachten: vijf jaar cel
Boekhouder van 'maffiose' gokbaas opgepakt op Sint Maarten
Saunaclub Roermond wisselde geld in kipcash-zaak
Justitie: 45 miljoen witgewassen via 'kipcashnetwerk'
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen