Overslaan en naar de inhoud gaan

Man aangehouden na eenzijdig ongeluk op A73

Geplaatst opzondag 25 juli 2021 - 0:05

De politie heeft een man aangehouden na een eenzijdig ongeluk op de A73 bij Roermond. Hij zou hebben gereden zonder rijbewijs en bovendien onder invloed zijn geweest.

Dat vertelt een correspondent ter plaatse.

Drie gewonden
Bij het eenzijdige ongeval zouden naast de bestuurder ook twee inzittenden gewond zijn geraakt. Het drietal zou naar het ziekenhuis zijn gebracht met verwondingen. Vooralsnog is onduidelijk hoe ernstig ze gewond zijn geraakt.

De bestuurder is volgens een correspondent aangehouden. Hij wordt eerst behandeld aan zijn verwondingen. Het is onduidelijk hoe het ongeluk is ontstaan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen