Overslaan en naar de inhoud gaan

Man aangehouden na diefstal van Maastrichts milieupark

Geplaatst opdinsdag 4 augustus 2020 - 22:11

De politie heeft maandagavond een man aangehouden die diverse goederen had gestolen van het milieupark Het Rondeel in Maastricht.

Dat maakte een Maastrichtse BOA bekend op Facebook.

Camerabeelden
De BOA werd samen met een collega ingeschakeld toen de meldkamer op camerabeelden zag dat iemand het terrein van het milieupark was binnengedrongen en daar diverse goederen uitzocht. Vervolgens ging de man er met wat spullen weer vandoor.

Bosjes
De BOA's alarmeerden de politie, die de dief niet veel later in de bosjes in de buurt aantrof. De man is aangehouden. Wat de dief van het milieupark had meegenomen, is niet duidelijk.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen