Overslaan en naar de inhoud gaan

Man aangehouden bij steekincident in Blitterswijck

Geplaatst opmaandag 24 mei 2021 - 22:37

De politie heeft maandag een man aangehouden na een steekpartij in Blitterswijck.

Daarbij raakte een man lichtgewond.

Conflict
De steekpartij vond rond 21:25 uur plaats op park Roekenbosch op de Ooijenseweg. De politie rukte met meerdere eenheden uit en ook een ambulance werd opgeroepen. Ter plaatse bleek het te gaan om een uit de hand gelopen conflict tussen twee mannen. Bij dit conflict verwondde de verdachte het slachtoffer met een steekwapen. Het slachtoffer heeft medische hulp gekregen bij de huisartsenpost.

De exacte toedracht van het steekincident wordt onderzocht. Volgens een correspondent ter plaatse werden maandagavond al getuigen gehoord.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen