Overslaan en naar de inhoud gaan

Man (67) staat terecht voor seks met 13-jarige jongen

Geplaatst opdinsdag 4 oktober 2016 - 6:00

Een 67-jarige man uit Brunssum staat dinsdag terecht voor verkrachting van een minderjarige.

Verdachte N.W. wordt ook beschuldigd van mensenhandel en aanzetten tot prostitutie.

Sekssite
Het slachtoffer is een 13-jarige jongen uit België die zichzelf via een sekssite had aangeboden voor betaalde seks met mannen.
De 67-jarige man uit Brunssum zou seks met hem hebben gehad. Hij zou de de knaap ook tot prostitutie met andere mannen hebben aangezet. In een e-mail aan de knul deed de Brunssumer het voorstel voor ruimte en klandizie te zorgen.

Lees ook: Seksadvertentie van 13-jarige draait uit op misbruik

Argwaan
In mei 2014 pikte N.W. de knul thuis op, reed met hem naar zijn huis in Hoensbroek en had seks met hem. Daarna bracht hij hem in contact met een 51-jarige man, L. van de K., eveneens uit Hoensbroek. Ook hij vergreep zich aan de jongen. De familie van de knul kreeg na verloop van tijd argwaan en schakelde de politie in.

De mannen staan dinsdag terecht voor de rechtbank in Maastricht. Hun advocaten wilden eerder niet reageren voor het begin van de zaak.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen