Overslaan en naar de inhoud gaan

Man (56) krijgt taakstraf voor aanranding collega

Geplaatst opdinsdag 11 december 2018 - 20:55

Een 56-jarige man uit Herten heeft van de rechter 180 uur taakstraf én een voorwaardelijke celstraf van één maand opgelegd gekregen.

De rechter acht bewezen dat hij een vrouwelijke collega heeft aangerand. Verder moet hij het slachtoffer een schadevergoeding van 1200 euro betalen.

Vrijspraak
De man werd er in eerste instantie van verdacht dat hij als medewerker van een sales-organisatie voor energiebedrijven twee vrouwen zou hebben betast. Dat zou tijdens het werk in Voerendaal en Kerkrade zijn gebeurd. De vrouwen waren bij hem in opleiding. De Hertenaar is vrijgesproken van de verkrachting van de tweede vrouw.

Eis
Twee weken geleden werd nog een taakstraf van 240 uur en een voorwaardelijke celstraf van twee maanden tegen de man uit Herten geëist.

Lees ook: Taakstraf geëist voor aanranding van twee collega's

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen