Overslaan en naar de inhoud gaan

'Man (53) martelde 2-jarige peuter in Cambodja'

Geplaatst opdonderdag 8 december 2016 - 7:02

In Cambodja is volgens plaatselijke media een 53-jarige man uit Nederland opgepakt voor het martelen van een jongen van twee.

Het zou gaan om Stefan S. die in Nederland vooral bekend is als organisator van fantasy-evenement Elfia in de Kasteeltuinen in Arcen.

Schokken
Samen met drie andere mannen, zou hij het naakte kind onder meer elektrische schokken hebben toegediend. Video's van de marteling werden geplaatst op Facebook. Volgens The Cambodia Daily is er ook sterk bewijs dat de jongen verkracht is.

Bevestigen
De opgepakte Nederlander is volgens de krant S. die in Cambodja door het leven gaat als Ly Heng. Het ministerie van Buitenlandse Zaken kan de aanhouding niet bevestigen, zo meldt het AD.

Opgepakt
In totaal zou de Cambodjaanse politie drie mannen opgepakt hebben voor de marteling. Het gaat om S. en twee Cambodjanen die voor hem werkten. Naar een Vietnamese verdachte wordt nog gezocht. Hij zou volgens de politie de man zijn die het kind op de video mishandelt.

De politie kwam de mannen op het spoor nadat de ouders van de jongen een klacht indienden. De ouders werkten volgens de Cambodjaanse politie voor de Nederlander.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Elfia: 'S. niet schuldig aan marteling in Cambodja'
Game of Thrones in Arcen
Elfenweekend in Arcen trekt 15.000 bezoekers
Fantasie komt tot leven: Elfia in Kasteeltuinen Arcen
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen