Overslaan en naar de inhoud gaan

Man (50) opgepakt in onderzoek naar dode Gelener (55)

Geplaatst opwoensdag 1 juli 2020 - 10:50

De politie heeft woensdag een 50-jarige man aangehouden die verdacht wordt van moord dan wel doodslag op een 55-jarige man eind vorig jaar in Geleen.

De man is in Maastricht aangehouden.

Onderzoek
In de nacht van 24 op 25 december van afgelopen jaar werd een de man gewond gevonden in zijn eigen woning op de Rijksweg-Noord in Geleen. Het slachtoffer overleed niet veel later. Voor de politie bleef het lange tijd onduidelijk of de man door een misdrijf om het leven is gekomen. Daar gaat de politie inmiddels wel van uit.

Tijdens het onderzoek kwam de 50-jarige verdachte in beeld.

Lees ook: Gevonden dode man in Geleen 'Misdrijf niet uitgesloten'

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV