Overslaan en naar de inhoud gaan

Man (44) net vrij en weer aangehouden in Maastricht

Geplaatst opmaandag 14 juni 2021 - 13:29

Een 44-jarige man, die net op vrije voeten was na het uitzitten van een gevangenisstraf, is zondag in Maastricht door de Koninklijke Marechaussee aangehouden.

Gedurende welke periode hij vastzat en voor welk strafbaar feit, is niet bekend. Ook hoe lang de man vrij was, kan en mag de Koninklijke Marechaussee vanwege privacyredenen niet zeggen.

Vals rijbewijs
De veertiger zonder woon- en verblijfplaats reed in zijn auto toen hij door de marechaussee herkend werd in verband met een eerder incident. Hij werd van de weg geplukt en tijdens de controle kwam naar voren dat de man met een vals rijbewijs rondreed. Ook was justitie nog op zoek naar hem vanwege andere strafbare feiten. De man is weer in hechtenis genomen en overgebracht naar een huis van bewaring, meldt de Koninklijke Marechaussee maandag.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen