Overslaan en naar de inhoud gaan

Man (28) opgepakt in Heerlen op verdenking terrorisme

Geplaatst opwoensdag 21 juni 2017 - 18:14

Een man van 28 is woensdagmiddag in Heerlen gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij terrorisme.

Hij wordt niet verdacht van het plegen of voorbereiden van een aanslag, meldt het Openbaar Ministerie. De man is opgepakt vanwege een 'lopend onderzoek naar terrorisme'. Waar de man precies is opgepakt, wil het OM niet zeggen.

Politiemensen van de Dienst Speciale Interventies of DSI hielden de man aan. Die politie-eenheid is gespecialiseerd in zaken als terrorisme, grof geweld of andere bijzondere situaties.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen

Gerelateerde berichten

ANP-371823470 (1)
Agent vervolgd na neerschieten onschuldige
Arrestatieteam valt pand binnen in Hoensbroek
Arrestatieteam doet inval na mogelijke ontvoering Heerlen
Verwarde man gezocht Heerlen 10 nov 2019
Gezochte man Heerlen was tbs-patiƫnt
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen