Overslaan en naar de inhoud gaan

Man (23) overleden na ernstig heftruckongeluk in Roermond

Geplaatst opzaterdag 30 april 2016 - 17:06

Bij een ernstig bedrijfsongeluk in Roermond is zaterdagmiddag een 23-jarige man om het leven gekomen.

De man, woonachtig in Sint Odiliënberg, was rond 15:15 uur aan het werk bij pakketbedrijf UPS aan de Albert Einsteinweg toen hij bekneld kwam te zitten onder een omgevallen heftruck.

Reanimeren
Het slachtoffer raakte door de klap zwaargewond. Toegesneld ambulancepersoneel probeerde hem nog te reanimeren, maar het slachtoffer bezweek ter plekke aan zijn verwondingen.

Onderzoek
Hoe het ongeluk precies kon gebeuren, is niet bekend. De politie en de arbeidsinspectie hebben een onderzoek ingesteld bij het bedrijf.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen