Overslaan en naar de inhoud gaan

Man (20) overleden in ziekenhuis na frontale botsing

Geplaatst opdinsdag 31 augustus 2021 - 11:02

Een 20-jarige man uit Roermond die twee weken geleden in Horn gewond raakte bij een frontale botsing, is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

Dat heeft de politie dinsdag bevestigd.

Frontale botsing
Het ongeval gebeurde op woensdag 18 augustus. Op de Roermondseweg in Horn kwamen rond 15:00 uur twee auto's frontaal met elkaar in botsing. Eén auto belandde daarbij in de lager gelegen berm. De brandweer moest een inzittende uit de auto bevrijden.

Twee personen raakten bij de botsing gewond. De 20-jarige man uit Roermond werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij ruim anderhalve week later aan zijn verwondingen overleden.

Lees ook: Frontale botsing in Horn: traumahelikopter opgeroepen

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen