Overslaan en naar de inhoud gaan

Man (19) uit Landgraaf overleden na ernstig ongeval

Geplaatst opzondag 2 september 2018 - 9:05

Bij een eenzijdig ongeval in Landgraaf is zondagmorgen vroeg een 19-jarige jongen overleden. Hij was de bestuurder van de auto.

Een 22-jarige man uit Landgraaf raakte zwaargewond. Het ongeluk gebeurde rond 3:20 uur op de Europaweg-Zuid in Waubach. Dit laat een woordvoerder van de politie weten.

Zwaargewond
De auto van het tweetal sloeg door nog onbekende reden over de kop. De bestuurder raakte bekneld in het voertuig. De 22-jarige jongen werd uit de auto geslingerd en is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Transformatorkast
Door het ongeluk raakte ook een transformatorkast beschadigd. Enkele huizen hadden daardoor tijdelijk geen stroom. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, is op dit moment nog niet duidelijk.

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen