Overslaan en naar de inhoud gaan

Man (19) overleden na steekpartij Heerlen

Geplaatst opzondag 24 januari 2021 - 10:52

Een 19-jarige man uit Brunssum die ernstig gewond raakte bij een steekpartij in Heerlen zaterdag is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

Dat bevestigt de politie zondag.

Schreeuwen om hulp
De hulpdiensten werden zaterdagmiddag opgeroepen om naar de Oude Brunssummerweg te komen voor een steekpartij. Ook een traumahelikopter werd ingezet. Een ooggetuige zegt dat hij het slachtoffer aantrof en gelijk 112 belde. "Hij bleef maar om hulp schreeuwen. Hij was helemaal in shock. Hij viel steeds weg tijdens de hulpverlening", vertelt de ooggetuige. Het 19-jarige slachtoffer werd uiteindelijk zwaargewond per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Een ooggetuige vertelt hoe hij het slachtoffer aantrof:

Lees ook: Man (19) zwaargewond bij steekpartij Heerlen, man opgepakt

20-jarige man nog vast
De politie hield na de steekpartij een 20-jarige man uit Heerlen aan als verdachte. Hij zit nog steeds vast. Er is nog niks bekend over een motief. Het onderzoek loopt nog.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen