Overslaan en naar de inhoud gaan

Man (19) overleden na steekpartij Heerlen

Geplaatst opzondag 24 januari 2021 - 10:52

Een 19-jarige man uit Brunssum die ernstig gewond raakte bij een steekpartij in Heerlen zaterdag is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

Dat bevestigt de politie zondag.

Schreeuwen om hulp
De hulpdiensten werden zaterdagmiddag opgeroepen om naar de Oude Brunssummerweg te komen voor een steekpartij. Ook een traumahelikopter werd ingezet. Een ooggetuige zegt dat hij het slachtoffer aantrof en gelijk 112 belde. "Hij bleef maar om hulp schreeuwen. Hij was helemaal in shock. Hij viel steeds weg tijdens de hulpverlening", vertelt de ooggetuige. Het 19-jarige slachtoffer werd uiteindelijk zwaargewond per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Een ooggetuige vertelt hoe hij het slachtoffer aantrof:

Lees ook: Man (19) zwaargewond bij steekpartij Heerlen, man opgepakt

20-jarige man nog vast
De politie hield na de steekpartij een 20-jarige man uit Heerlen aan als verdachte. Hij zit nog steeds vast. Er is nog niks bekend over een motief. Het onderzoek loopt nog.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen