Overslaan en naar de inhoud gaan

Man (18) gooit vuurwapen weg en gaat er vandoor

Geplaatst opmaandag 30 mei 2016 - 10:11

De politie heeft zondagmiddag een 18-jarige man uit Roermond aangehouden nadat hij een vuurwapen dumpte en er vervolgens vandoor probeerde te gaan.

Agenten hielden de jongen en een vriend van hem staande bij Gebroek voor een controle. Bij die controle bleek één de jongens inbrekersspullen bij zich te hebben.

Vuurwapen
Hij probeerde vervolgens een uitgebreide controle te voorkomen door er vandoor te gaan. Dat mislukte, maar de 18-jarige jongen slaagde er nog wel in om een vuurwapen weg te gooien. De agenten zagen dit echter waarop de twee jongens werden opgepakt.

Opgepakt
De man zonder
inbrekersspullen is inmiddels weer vrij. De jongen met het vuurwapen zit nog wel vast. Ook het wapen is in beslag genomen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Man in Roermond opgepakt met drugs en pistool in auto
vuurwapen
Slachtoffer mishandeling mogelijk met vuurwapen bedreigd
Gewapende woningoverval Swalmen (23 mrt 2020)
Gewapende woningovervallers vluchten met auto gezin
Voor tonnen aan juwelen gestolen uit huis Van Pol
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen