Overslaan en naar de inhoud gaan

Man (18) gewond bij schietpartij fastfoodrestaurant Roermond

Geplaatst opzondag 26 januari 2020 - 19:07

Bij een schietpartij zondagavond in Roermond is een 18-jarige Venlonaar ernstig gewond geraakt.

Het schietincident vond rond 18:40 uur plaats bij een fastfoodrestaurant op het retailpark bij de Schaarbroekerweg.

Aanspreekbaar
Het slachtoffer is per ambulance met spoed naar het academisch ziekenhuis in Maastricht gebracht. De politie meldt dat het slachtoffer aanspreekbaar is. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen.

Video: Fer Traugott

Geraakt
De schietpartij vond plaats op de parkeerplaats van fastfoodketen Kentucky Fried Chicken. Volgens een correspondent ter plaatse zou de man met kogels zijn geraakt in zijn bovenbeen en in zijn onderarm. Het slachtoffer zou met een vriend naar het fastfoodrestaurant zijn gekomen om eten af te halen. Toen die vriend even later uit de eetgelegenheid kwam gelopen, zag hij dat het slachtoffer was beschoten.

Afgezet
Tientallen auto's konden vanwege de situatie niet van de parkeerplaats van het retailpark af. De toedracht van de schietpartij is nog niet bekend bij de politie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen